A sertésszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, majd fokhagymával bedörzsöljük. Ezután lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük őket. A megmaradt zsiradékban megpirít
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, a fűszerekkel ízesítjük. Ezután a vajban átsütjük őket. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk az elfelezett ba
Egy tálban összekeverjük a ketchupot, az olajat, a mustárt és a pasztát, majd sózzuk, borsozzuk, beleforgatjuk a felaprózott hagymát és petrezselyemzöldet is.
Két deci vízhez keverjük a bort, az ecetet, a cukrot, a szegfűborsot, babérlevet, egész borsot, sót, 2 ek. mustárt. Belerakunk két elnegyedelt hagymát, majd a h
A megtisztított sertésfüleket egy lábosba tesszük, vizet öntünk hozzá. Hozzáadjuk a répát, a hagymát, a kakukkfüvet, a petrezselymet, sózzuk, borsozzuk. íg
A felkockázott húst és a felkarikázott hagymát olajon megpirítjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és párolni kezdjük. Közben mindig vízzel pótoljuk elfőtt levét.
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, egy kevés vízzel feleng
A húst kiklopfoljuk, megsózzuk, lisztben megforgatjuk, és megsütjük. A hagymát felaprítjuk, olajon megpirítjuk, rászórjuk a paprikát, egy kevés vízzel feleng
Ugrás a lap tetejére >>