A húst felkockázzuk, a velőt felszeleteljük, a hagymát felkarikázzuk, a krumplit, zellert és répát kockákra vágjuk, míg a káposztát és a pórét felcsíkoz
Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillsütőn. Kenjük meg a húst olajjal, sózzuk és borsozzuk. Grillezzük meg, amíg megpirul, majd tegyük tányérra, és hagyj
A felcsíkozott húst megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd félretesszük. Helyére a felkockázott paradicsomot tesszük, majd 5 perc párolás után a gombát, hagym
A húsba nyílásokat vagdosunk, melyekbe szalonnacsíkokat és répaszeleteket teszünk. Egy porcelántálba tesszük a fahéjat, a kakukkfüvet, a babért, a rozmaringo
A rozmaringot és a zsályát beáztatjuk az olajba. A gomba szárát eltávolítjuk, az almát héjastul kockákra vágjuk, majd mindkettőre citromlevet csorgatunk. A z
Ráhúzzuk a nyársra a következőket: szalonna, hús, gomba, hagyma. Sózzuk, borsozzuk, majd becsavarjuk alufóliába. Rátesszük a parázsra. 10 percig puhítjuk, t
A húsokat felkockázzuk, a hagymát, burgonyát felkarikázzuk, és váltakozó sorrendben hurkapálcikára tűzzük őket. Lisztezzük, fűszerezzük, végül zsírban
Nyársakra ráhúzzuk a szalonnát, egy megpucolt hagymát és végül a húst. Kenyérre csepegtetjük a lefolyó zsiradékot, és már ehetjük is.
Ugrás a lap tetejére >>