A húst felkockázzuk. Az olajat elkeverjük 0,5 dl vízzel, a fűszerekkel és egy felaprított babérlevéllel. Felöntjük a borral és a citromlével. Belenyomjuk a f
Készítsük el a páclevet a hozzávalókból, majd 3-6 órát pácoljuk benne a húst. Serpenyőben süssük meg a húst, és saláta kíséretében tálaljuk.
Előké
A felhevített vaj felén pároljuk üvegesre az összevágott hagymát, majd keverjük hozzá a felkarikázott répát, a petrezselyem felét, a kakukkfüvet, egy zúzot
A pác hozzávalóit egy tálban összekeverjük, majd a húsra vágunk egy zsebet, és így pácoljuk egy napot a hűtőben. Másnap a felaprózott hagymát és szalonn
Az olívaolajat tálba öntjük, majd beleszórjuk a kakukkfüvet és a petrezselymet. Hozzáadjuk az őrölt csilit, az őrölt római köményt, a pirospaprikát és eg
Az összes fűszert egy tálban összekeverjük, majd a nyelvre szórjuk, és egy órát állni hagyjuk. Ezután annyi vizet öntünk hozzá, hogy ellepje, majd így hűt
A páchoz 1,5 liter vízben oldjuk fel a cukrot és a sót, helyezzük bele a húst, fedjük le, és tegyük 2 órára hűtőbe. A relish-hez keverjük össze a cukrot, a
A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajban kicsit megpirítjuk. Ezután felöntjük a borral és kevés vízzel, és így párolni kezdjük. Amikor már kissé megpuhult, f
Ugrás a lap tetejére >>