A karajt süssük körbe, és hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, fektessük rá a húst, kenjük meg mustárral, és
A húst kicsontozzuk, megsózzuk, majd az olajon átsütjük. Bekenjük a Piros Arannyal, majd hozzáadjuk a fokhagymát és a vizet, lefedjük, és megpároljuk.
A must
A húst úgy vágjuk fel, hogy szétterítve egy nagy, ujjnyi vastag szeletet kapjunk. Sózzuk, borsozzuk, és mustárt kenünk rá, majd összegöngyöljük, átkötjük
A húst sózzuk, borsozzuk, megkenjük a mustárral. A felaprózott hagymákat a húsra szórjuk, majd magas fokozaton valamivel több, mint fél óra alatt készre sütj
A húst négy egyforma szeletre felvágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A mustárhoz keverjük a felaprózott petrezselymet, a tojást, a tejfölt, a lisztet és a
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A húst dörzsöljük be sóval. Keverjük össze a mustárt, a kakukkfüvet és az olajat, majd kenjük be vele a húst. Tegyük s
Süssük körbe a húst, majd hagyjuk kissé kihűlni. Egy tepsiben terítsük el az apróra vágott vöröshagymát, fektessük rá a húst, és kenjük meg mustárral
A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. A mustárt az olajhoz keverjük a musttal együtt, majd éjszakára ebbe pácoljuk a borjúszeleteket. Másnap
Ugrás a lap tetejére >>