A szívet és a vesét forrázzuk le, vágjuk kockára. A hagymát vágjuk finomra, és zsírban fonnyasszuk meg. Adjuk hozzá a zúzott fokhagymát, a köménymagot, a m
A húsokat kissé kiklopfoljuk, majd a mustárral megkenjük, borssal és paprikával ízesítjük. Mindegyiket egy-egy szalonnára tesszük, majd rájuk rakunk egy-egy s
Olvasszuk meg a vajat, és süssük meg benne a húst. Rakjuk tűzálló tálba.
Pirítsuk meg a gombát a pecsenyeszaftban, tegyük hozzá a mustárt, sót, borsot, gy
A felszeletelt hagymát és zöldségeket a húshoz adjuk, majd rászórjuk a borsokat és a fokhagymát. Az ecetet és fél liter vizet ráöntünk, majd két napig ebbe
A húst tűzdeljük meg a fokhagymával, locsoljuk meg olívaolajjal, és szórjuk meg őrölt gyömbérrel, kurkumával, egy kevés sóval és borssal. Serpenyőben süs
A bárányt vagdossuk be cikcakkosan. Keverjük össze a vajat, az olajat és a fűszerkeveréket, majd kenjük be vele a bárányt. Fedjük le, és tegyük 4 órára a h
A burgonyát egy fazék forró vízben főzzük puhára 10-15 perc alatt. Szűrjük le és csepegtessük le. Adjunk hozzá 2 evőkanál vajat és a tejet. Készítsünk p
Mossuk meg a húst, csöpögtessük le, majd fűszerezzük sóval és borssal mindkét oldalát. Hagyjuk pihenni egy fél órát.
Hevítsünk fel egy diónyi vajat, majd
Ugrás a lap tetejére >>