A húsokat kiklopfoljuk, majd fokhagymás-sós tejbe tesszük őket, és egy órán keresztül benne hagyjuk. Eközben az újhagymákat felkarikázzuk, és ezeket cukros-
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd besózzuk. Ezután egy tálban összekeverjük a lereszelt hagymát, a tojásokat, a bort, a lisztet és az összes fűszert. A húsok
A rostélyosokat kiklopfoljuk, majd a szalonnaszeleteket rátűzzük. Sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük mustárral, majd félpuhára sütjük. Eközben a felaprózott h
A májat szeletekre felvágjuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután a lisztben megforgatjuk, és olajban kisütjük. A hagymával ugyanígy teszünk, miután felkarikáztunk
A sonkát megtisztítjuk, majd besózzuk, bedörzsöljük a fokhagymával. Az összes fűszert rászórjuk, majd a hagymát és az összetört babérleveleket is rátessz
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk. Ezután fogunk egy tálat, és összekeverjük benne a lereszelt hagymát, a tojásokat, a bort, a lisztet és az
Malac bőrét behasogatjuk, megtűzdeljük szalonnával és fokhagymával. Tepsiben, vízzel elkevert zsírral betoljuk a kemencébe. Párszor meglocsoljuk és sózzuk.
A húst felkockázzuk, a zöldségeket felaprítjuk. A hagymát az olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a húst a csonttal együtt, megsózzuk, és megpároljuk. Beletesszük
Ugrás a lap tetejére >>