Töltött káposztát készítünk, amelybe Debreceni kolbászt is belefőzzünk.az elkészített ételből kiemeljük a Debrecenit. Tálaláskor hosszában félbevágjuk
A húst sózzuk, majd olajon elősütjük, félretesszük. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a felaprózott hagymát, hozzáadjuk a pirospaprikát, a kevés vízzel elkev
A máj és a szalonna kivételével a többi hozzávalót nagy tűzálló tálba tesszük, olvasztott zsírt locsolunk rá, majd megsütjük. A májat külön sütjük.
A pác hozzávalóit keverjük össze. A húst vágjuk 8 szeletre, és forgassuk a páclébe. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe 2 órára.
A salátához gőzőljük a
Az olajbogyót aprítsuk fel. A fűszernövényeket mielőtt apróra vágnánk, öblítsük át és rázzuk le róla a vizet. A paradicsomot, hogy a bőrét könnyebben l
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát. Hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát, majd a feldarabolt húst is.
Az olajat, a köményt és a koriandert keverjük össze, sózzuk és borsozzuk. Miután bedörzsöltük a fűszeres olajjal a hússzeleteket, fóliával lefedve tegyük
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd összekeverjük a húsokkal, a zsemlével, a tojással és a pasztával. Sózzuk, borsozzuk, kis gombócokat csinálunk belőle
Ugrás a lap tetejére >>