» Pác: » 4 szál újhagyma, finomra vágva » fél csésze szójaszósz » 3 ek. rizsbor » 2 ek. gochujang » 1 ek. növényi olaj » 1 ek. világos barna cukor » 2 gerezd fokhagyma, finomra vágva » 2 tk. finomra reszelt gyömbér » 2 tk. szezámolaj » 750 g marha keresztfartő » párolt rizs, a tálaláshoz » Saláta: » 350 g zsenge spenótlevél » 125 g daikon meghámozva és vékonyra vágva » 1 ek. szezámmag, enyhén megpirítva » 2 tk. szezámolaj
A pác hozzávalóit keverjük össze. A húst vágjuk 8 szeletre, és forgassuk a páclébe. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe 2 órára.
A salátához gőzőljük a spenótot, amíg megpuhul, majd keverjük össze a daikon-nal, a szezámmaggal, a szójaszósszal, a szezámolajjal. Melegítsük elő a grillsütőt. Grillezzük meg a húst oldalanként 1-3 percig. Forrón tálaljuk a párolt rizzsel és a salátával.
Előkészület: 15 perc.
Sütési, főzési idő: 5-10 perc.
Nehézségi fok: 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom