Az olajbogyót aprítsuk fel. A fűszernövényeket mielőtt apróra vágnánk, öblítsük át és rázzuk le róla a vizet. A
paradicsomot, hogy a bőrét könnyebben le tudjuk húzni, forrázzuk le, majd távolítsuk el a magjukat és végül kockázzuk fel a húsukat. A zöld fűszereket és az olajbogyót dolgozzuk össze a juhtúróval. A hússzeleteket klopfoljuk ki, és
sóval
borssal fűszerezzük. A bekevert túrót egyenletesen terítsük el a hússzeleteken, tekerjük fel, és tűzzük össze. Az olajat melegítsük fel egy serpenyőben, és a roládok mindkét oldalát kb. 2-2 percig süssük. A megsült roládokra öntsük rá a levest, adjuk hozzá a felkockázott
paradicsomot majd 20 perc alatt lefedve pároljuk. A mártást gusztus szerint fűszerezzük. Zöld
salátával és fehér kenyérrel tálaljuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>