A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a mustárral, majd mindegyiket kisütjük. A megmaradt zsiradékban megpirítjuk az elfelezett barackokat, majd hozzáöntj
A kecskehúst szükséges 1-2 napig pácolni a kecskepáclében. Pácolás után a húst feldaraboljuk. Még finomabb, ha belsőség (szív, máj, tüdő) is hozzákerül
Egy kivajazott lábosba tesszük a felszeletelt húst, rá a felkockázott húst, majd a szeletekre vágott hagymát. Sózzuk, borsozzuk, rámorzsoljuk a vajat, majd így
Húsleveskockás vízben megfőzöm a kelbimbót. Amíg puhul, felszeletelem a zsemlét, bedörzsölöm 1 fej fokhagymával és egy serpenyőben forró olajon megpirítom
A lencsét éjszakára beáztatjuk, majd másnap a felaprózott hússal egy fazékba tesszük. Felöntjük 2,5-3 liter vízzel, fűszerezzük, beletesszük a felaprított
A húst megmossuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, és úgy 2 órán át állni hagyjuk benne. Egy tepsibe kevés olajat öntünk, lerakjuk a szalonnákat, rá a húst,
Melegítsük elő a grillsütőt, és egy sütőlapot. Pároljuk meg a burgonyát 10 percig, majd szűrjük le, és tegyük félre hűlni.
Mártás:
Keverjük össze a
Melegítsük elő a grillsütőt.
Mártás:
Olvasszuk meg a vajat, tegyük bele a hagymát, a fokhagymát, és kis lángon pirítsuk meg. Adjuk hozzá a brandyt, és f
Ugrás a lap tetejére >>