A húst megmossuk, leszárítjuk, majd 4 részre szeljük. Sóval, borssal ízesítjük, rákenjük a mustárt, majd 30 percre hűtőbe tesszük.
A vajat habosra keverj
Egy tálban összekeverjük az olajat, a bort és a borsot, majd egy napig ebben pácoljuk a húst. Másnap olajon elősütjük, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát,
A húst felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük. Ezután az összeset lisztbe forgatjuk, és olajban kisütjük. A megmaradt zsiradékban megp
A húst felszeleteljük, majd bevagdossuk, sóval, borssal bedörzsöljük. Ezután a felaprózott hagymát megpirítjuk, hozzáadjuk a gombát, és így megpároljuk. K
Az apróra vágott hagymát és a felcsíkozott húst kevés olajon kicsit megpirítjuk, megszórjuk ételízesítővel, és amikor a hús kifehéredik, felengedjük kev
A herékről eltávolítjuk a hártyát, majd sós vízben előfőzzük, leszűrjük. A felaprózott hagymát zsíron megpirítjuk, majd rászórjuk a pirospaprikát, fel
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot és paprikát. Sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, majd kevés vízzel felöntjük, és
A burgonyát héjában meg kell főzni, majd, mikor félkemény, akkor meg kell hámozni. Fel kell vágni karikára. Egy jó nagy tepsibe be kell helyezni a savanyú káp
Ugrás a lap tetejére >>