A húst 15 percig főzzük elő sós vízben, majd vegyük ki, és irdaljuk be a bőrét. A mártáshoz kockázzuk fel a csilipaprikát, vágjuk apróra a fokhagymát, cs
Egy tálban összekeverjük az olívaolajat, a citromlevet, a mustárt, sót és borsot, majd ebben pácoljuk egy órát a májat. Ezután parázson 6-7 percig sütjük,
A hússzeleteket sóval, borssal ízesítjük, majd mindkét oldalát bekenjük mustárral. Olajat kenünk rá, majd grillen megsütjük.
Sültburgonyával vagy burgonya
Keverjük össze a babot, a paradicsomot, a feta sajtot, az oregánót és 1 evőkanál olajat. Sózzuk, borsozzuk. Hevítsük fel a grillserpenyőt. Locsoljuk meg a szű
A májat felszeleteljük, fűszerekkel ízesítjük, olajjal megkenjük, majd grillen jól átsütjük.
Burgonyapürével vagy salátával tálaljuk.
Az olajhoz keverjük a citromlevet, a szószokat, az összepréselt fokhagymát és a borsot, majd fél órát ebben pácoljuk a húst. Ezután grillen készre sütjük,
Készítsük elő a parazsat, állítsunk a közepébe csepegtetőtálat, és töltsük meg félig vízzel. a faszilánkot csepegtessük le, és dobjuk a parázsra. A son
A húst megkenjük mustárral, majd 10 percig grillezzük. Közben a paprikás olajjal többször megkenjük, és friss salátával kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>