A húst kiklopfoljuk, besózzuk, majd olajban megsütjük. A fokhagymát összezúzzuk, majd a többi fűszerrel a felolvasztott pecsenyezsírba tesszük. Beletesszük a
A húst úgy vágjuk szét, hogy szétterítve egy nagy, téglalap alakú szeletet kapjunk.
A gesztenyemasszát összenyomkodjuk. A zsemléket tejbe áztatjuk, majd kin
A húst sózzuk, majd megkötjük, mint egy sonkát, és egy kivajazott jénaiba tesszük. Borssal meghintjük, olajjal megkenjük, majd sütőbe tesszük, és megpirítj
A bélszínt hirtelen átsütjük, majd félretesszük, de melegen tartjuk. A felaprózott hagymát vajon megpirítjuk, felöntjük a borral, majd forrás után belekever
A megtisztított csülköt besózzuk, jénaiba tesszük, majd olajjal meglocsoljuk és sütőben készre sütjük. Amint pirulni kezd, mellétesszük a gombát, és így
A nyelvet megmossuk, majd sóval, borssal, leveszöldséggel és hagymával ízesített vízben megfőzzük. Utána hideg vízzel lemossuk, és leszedjük a bőrét. A le
A felcsíkozott húst megszórjuk a liszttel, majd egy felkockázott hagymával együtt vajon 2-3 percig pirítjuk. A maradék hagymát felszeleteljük, majd a gombával
A párizsit ujjnyi vastagokra szeleteljük, amiknek mindkét oldalát kis ételízesitővel megszórjuk, és hirtelen mindkét oldalát megsütjük. a párizsi meghajlik
Ugrás a lap tetejére >>