A húst 8 egyforma szeletre vágjuk, borsozzuk, majd olajjal meglocsoljuk, és alufóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük. Eközben a meghámozott krumplit cit
A feldarabolt zöldbabot, spárgát és zöldborsót sós, enyhén cukrozott vízben megfőzzük, miközben a felszeletelt gombát zsírban elkészítjük, majd sózzuk,
A felkockázott húst olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a hagymát, az összepréselt fokhagymát, a gyömbért, a borsót, a paprikát és a felkarikázott répát.
felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a lereszelt hagymát. Eközben a húst felkockázzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajban kisütj
Egy nagyobb edényben keverjük el a KNORR Gyros alapot (a tasak szélesebb része) 4 evőkanál olajban,adjuk hozzá a vékony csíkokra vágott húst,keverjük jól át
A húsokat ledaráljuk, majd az összes fűszert hozzákeverjük. Ezután egy napig állni hagyjuk, majd bélbe töltjük őket úgy, hogy párba legyenek. Füstöltjük,
A húst felkockázzuk, rászórjuk a sót, borsot, a paprikákat és az összepréselt fokhagymát, majd az egészet ledaráljuk. Ezután bélbe töltjük, majd füstölj
A ledarált húshoz keverjük a felaprított hagymát, az összepréselt fokhagymát és az összes fűszert. Ezután alufóliára tesszük, mellé teszünk egy szál kol
Ugrás a lap tetejére >>