Egy lábosba öntjük az olajat, rárakunk egy sor húst, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a felaprózott hagymát és petrezselymet. Így rétegezzük, majd megpirítjuk.
A húst kicsontozzuk, felszeleteljük, a szeleteket bevagdossuk és kiklopfoljuk. Ezután a kolbászt ledaráljuk, és hozzákeverjük az összenyomott főtt tojásokat,
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, a felcsíkozott húst. Ehhez adjuk az összepréselt fokhagymát, a fűs
A darált húst, fűszereket, fokhagymát, tejben áztatott zsemlét összekeverjük, és pihenni tesszük a hűtőbe. A sertéshálót 8-10 darabra vágjuk, rájuk rakju
A darált húst keverjük össze gyömbérrel és sózzuk- borsozzuk. Távolítsuk el a citromfűről a kemény buroklevelet, majd szeleteljük minél apróbbra és dolgo
Áztassunk 10 percig 8 fanyársat hideg vízbe. Keverjük össze egy tálban a hagymát, a fűszerkrémet és a húst, sózzuk és borsozzuk. Vizes kézzel formázzunk be
Az oldalast puhára főzzük, majd a megmaradt levében sárgaborsópürét főzünk, hozzáadva a hagymát és a lisztet is. Végül az oldalast, a pürét salátával
A húst fűszerezzük sóval, borssal és egy jó diónyi felhevített vajon süssük meg mindkét oldalát 6 perc alatt. A zaftjában futtassuk meg a fokhagymát, majd l
Ugrás a lap tetejére >>