A húst kiklopfoljuk, sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A maradék zsiradékba kevés borsot és felaprózott petrezselymet szórunk, majd megpáro
A húst kicsit kiklopfoljuk, és a széleit bevagdossuk. Megsózzuk majd lisztbe forgatjuk. Az olaj felét felforrósítjuk, majd beletesszük a húst. Addig pirítjuk mi
A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, rálocsoljuk a vajat, majd 5-8 percig grillezzük. A gombát felkockázzuk, majd vajon megpároljuk. A petrezselyemzö
A húst hosszában bevágjuk, és besózzuk. A gombát felszeleteljük. A hagymát felaprítjuk, majd olajon kicsit megpirítjuk, és beletesszük a gombát. Amikor megpi
A húst elnegyedeljük, majd mindegyik szeletet felszúrjuk és sózzuk. A szalonnát bevagdossuk, majd megsütjük, és rátesszük a felaprózott fokhagymát. Ezeket a
A húst felszeleteljük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. Sózzuk, rátesszük a felkarikázott hagymát, majd a majoránnával, a köménnyel, a borssal és a paprik
A borhoz keverjük a fűszereket, majd ebben pácoljuk 12 órán keresztül a felkockázott húst. Ezután a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, hozzáadjuk a
Egy tálban összekeverjük a feldarabolt zellert, répát, hagymát, fokhagymát, bazsalikomot, petrezselymet, mazsolát, fenyőmagot, majd felöntjük a borokkal. A hú
Ugrás a lap tetejére >>