Robotgépben dolgozzuk össze a hagymát, a fokhagymát, a csilit és a koriandert. Tegyük hozzá a húst, a morzsát, a tojást, a római köményt, a koriandert, a só
A húst a fűszerekkel, a gyömbérrel, sóval, borssal ízesítjük, majd felgöngyöljük, megtűzzük, és jénaiba tesszük. Kevés vizet öntünk alá, majd magas fo
A húst 16 egyenlő vastagságú szeletre vágjuk, 2 evőkanál olajjal megkenjük. A fűszernövényeket durvára vágjuk, a fokhagymát megtisztítjuk, apróra kockázz
A húst vágjuk kockákra. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirí
Wokban forrósítsunk fel olajat. Pirítsuk meg benn a fokhagymát, gyömbért, és a mogyoróhagymát. Adjuk hozzá a darált húst, és pirítsuk aranybarnára.
Keverj
A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük. Minden szeletet fűszervajjal és mustárral megkenünk, majd feltekerjük őket roládnak és fogpis
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Fűszerezzük meg még egyszer. Fo
Fogjunk egy tálat, és keverjük össze benne a mézet, a szójaszószt, a borsot, a csilit és a fűszerkeveréket. Ezzel a mázzal vonjuk be jó alaposan a húsos bord
Ugrás a lap tetejére >>