A húsokat szeleteljük fel, verjük ki, sózzuk meg, és forgassuk lisztbe. Süssük hirtelen pirosra. A szalonnát vágjuk szeletekre, és süssük pirosra. Halmozzuk f
A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a fokhagymával. Ezután mindegyiket lisztbe forgatjuk, és olajon megsütjük. A hagymát felkari
Minden húst a máj kivételével puhára főzünk, majd ledaráljuk. A májat nyersen daráljuk le, és a többi húshoz adjuk a feldarabolt kenyérrel, a lereszelt alm
Fogunk egy lábost, megpirítjuk benne a felaprózott hagymát, majd beleszórjuk a paprikát, és hozzákeverjük a felkockázott malacaprólékot. Sózzuk, borsozzuk, b
A sertéshúst ledaráljuk, majd hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát és a feldarabolt szalonnát. A fűszerekkel és a cukorral ízesítjük, az egészet alapo
A hagymát felszeleteljük, a húst csíkokra vágjuk. A zsíron megpirítjuk a szalonnát, majd a hagymát és a húst is hozzáadjuk. Sóval, borssal, az összetört fo
A tüdőt és a húst teljesen puhára főzzük, majd ledaráljuk és összekeverjük a főtt rizzsel, a reszelt hagymával és a tejbe áztatott zsemlével. A fűszerekk
A felcsíkozott húst olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felkockázott hagymát. Hozzáöntjük a levest, majd lefedve kb. fél órát pároljuk.
Ugrás a lap tetejére >>