A vajból és a lisztből világos rántást csinálunk, majd hozzákeverjük a tejszínt, a tormát, sózzuk, cukrozzuk. A húst nyolc részre vágjuk, majd amint felfor
Egy lábosban összekeverjük a ribizlizselét, a bort, a narancslevet, a mustárt, majd beletesszük a gerezdekre szedett narancsot, és mártást főzünk belőle. A so
A húst kicsontozzuk, az inas részekre szórjuk a pácsót, majd 2 napig érleljük. Ezután ledaráljuk, összedolgozzuk a többi ledarált hússal és szalonnával. Be
A hagymát felaprítjuk, majd összedolgozzuk a húsokkal. Hozzáadjuk a lisztet, megsózzuk, borsozzuk, kis adagokban beledolgozzuk a tejet, és a tojást. Gombócokat k
A húst tisztítsuk meg, tűzdeljük meg felcsíkozott szalonnával és fűszerezzük sóval, valamint borssal. Ezután az olajon süssük meg negyed óra alatt mindkét
A húst feldaraboljuk. A hagymát a zsíron megpirítjuk, beletesszük a húst és párolni kezdjük. Amikor zsírjára pirult, rászórjuk a paprikát és a fűszereket,
Az összekunkorodás megelőzése végett vagdossuk be a sonkát körbe és serpenyőben felforrósított olajon süssük meg. A szeleteket 3-4 percig süssük oldalanké
A hagymát megtűzdeljük szegfűszeggel, majd a sonkával és a cseresznyepaprikával együtt kb. másfél órát főzzük. A sonkát és a felcsíkozott kelt egy kivaja
Ugrás a lap tetejére >>