A tojások sárgáját elkeverjük a liszttel, és annyi sört adunk hozzá, hogy sűrű palacsintatésztát kapjunk. Sóval és őrölt köménnyel ízesítjük. Ezután
A húst ledaráljuk, a szalonnát felkockázzuk, majd az egészet összekeverjük. Jól beledolgozzuk a fűszereket és az összezúzott fokhagymát. Alaposan kimosott se
A fejhúst sós vízben addig abáljuk, amíg megpuhul, majd a zsíros részét és a májat ledaráljuk. A soványhúst felkockázzuk, majd a darált húshoz adjuk a meg
A marhanyelvet vízben főzzük puhára. Ha túl sós lenne, akkor öntsük le róla a vizet, és tiszta vízben tegyük fel ,ég egyszer főni. Amikor megpuhult, húzzuk
A sonka forgójai közé kis lyukat fúrunk, ezekbe sót szórunk, majd az egészet bedörzsöljük a pácsóval, és 5-6 napig pihentetjük. További 6 napig pácoljuk,
A szalonna tetején található mirigyeket eltávolítjuk, majd a fokhagymával együtt egy lábosba tesszük. Feltöltjük vízzel, majd 70 C-on előfőzzük. Miután ki
A húst ledaráljuk, mennyisége 30%-nak megfelelő sós vízzel pépesítjük, majd egy napra hűtőbe tesszük. Ezután a szintén pépesített szalonnával és a fűsz
A fenyőmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, majd ledaráljuk. A felaprózott hagymát és fokhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a fenyőmaggal és b
Ugrás a lap tetejére >>