A fenyőmagot zsiradék nélkül megpirítjuk, majd ledaráljuk. A felaprózott
hagymát és
fokhagymát kevés olajon megpirítjuk, majd megszórjuk a fenyőmaggal és belekeverjük a
tejfölt.
sózzuk,
borsozzuk, egy-egy kanál fűszerkeverékkel ízesítjük. A húst elfelezzük, az egyik szelet közepére tesszük a fűszeres keveréket, majd a másikkal befedjük, megkötjük, és egy tepsibe tesszük. Meglocsoljuk a
sóval, brossal ízesített olajjal, majd meghintjük a maradék fűszerkeverékekkel, és állni hagyjuk 1-2 órát. Ezután magas fokozaton készre sütjük, közben néhányszor megforgatjuk. A mártáshoz a felvert
tejszínbe keverjük a villával összetört
gorgonzolát, majd ezzel kínáljuk a húst.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>