Keverjük össze robotgépben a húst, a morzsát, a tojást, a fokhagymát, az oregánót, a mentát, a rozmaringot, a sót és a borsot. Tegyük az egészet egy tálba,
A páchoz keverjük össze a hozzávalókat, tegyük bele a húst, fedjük le, és tegyük 4 órára a hűtőbe. Melegítsünk elő egy sütőlapot a grillen.
Saláta:
Vágjuk a húst 3 cm-es kockákra, majd egy tálba tesszük, és olajat öntünk rá (annyit, hogy ellepje). 1 napig hagyjuk pihenni. Fogjunk egy serpenyőt, pirítsuk me
Egy tálban összekeverjük az olajat az összes fűszerrel és a chilivel, majd a húst kb. 10 percre ebbe pácoljuk. Ezután a grillen készre sütjük, és friss salá
A scaloppine-hez:
Keverjünk össze 4 ek. olívaolajat, a citromlevet és a kakukkfüvet. Tegyük bele a húst, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk jól össze. Tegyük 1
A burgonyákat felszeleteljük, majd egy kivajazott jénaiba rétegezzük úgy, hogy minden réteget sózunk, borsozunk, a szerecsendióval és a fokhagymával ízesítj
A húst megmossuk, majd fűszerekkel ízesítjük. Olajjal megkenjük, majd 1-2 órára hűtőbe tesszük. Utána grillen jól átsütjük.
Sültburgonyával, salátáva
A kolbászokat villával megszurkáljuk, majd grillen készre sütjük. Közben többször megkenjük az olajjal, majd azonnal kínáljuk.
Ugrás a lap tetejére >>