A padlizsánt megmossuk, szárát levágjuk, hámozatlanul 1/2 cm vastagon felkarikázzuk, fél órára besózzuk, hogy kesernyés levét kidobja. A húst leöblítjük,
A húst kiklopfoljuk, majd sóval és borssal ízesítjük.
Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk, és felszeleteljük. A szilvákat kettévágjuk, és kimagozzu
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsat
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani a korianderlevelekkel. Keverjük m
A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjük, majd olajat forrósítunk, és megsütjük benne a húst.
Az almát meghám
A feldarabolt hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt húst és a levest. Sózzuk, paprikázzuk, majd kb. egy óra alatt készre pároljuk. Végül
A hagymákat nagyon apróra felvágjuk, majd a vajban lefedve 10 percig dinszteljük. Közben sózzuk, borsozzuk, a cukorral ízesítjük. A 10 perc elteltével felöntj
A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk, majd két ek. vajon megpirítjuk. Felöntjük kevés vízzel, és így teljesen puhára pároljuk. A maradék vajon a felszeletel
Ugrás a lap tetejére >>