A tésztát sós lobogó vízben megpároljuk és leszűrjük.
A paradicsomokat mártsuk forró vízbe, így könnyen le tudjuk húzni a héját, majd magozzuk ki és sz
A felcsíkozott húst olajon megsütjük, majd félretesszük. A zsiradékon megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd hozzáadjuk az összepréselt fokhagymát és a fe
A húst sózzuk, borsozzuk, bedörzsöljük a mustárral, majd vajon elősütjük. Ezután körberakjuk a felkarikázott hagymával, és sütőbe tesszük. Miután kissé
A rostélyost gyengén verjük ki, majd sózzuk és borsozzuk. A hagymát karikázzuk fel, szórjuk meg liszttel, keverjük össze, majd forró zsírban süssük ki. Ebbe
Az olajat felforrósítjuk, és a lapockát átsütjük. Felszeleteljük a hagymát és a lapockához adjuk. Hozzáöntjük a húslevest, majd 20 percig főzzük. A pór
Klopfoljuk ki a szeleteket, sózzuk, borsozzuk. A vöröshagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A felforrósított vajban kisütjük a szeleteket, majd a megmaradt z
A hússzeleteket kiklopfoljuk, egyik oldalukat megkenjük a mustárral. A felszeletelt hagymát olajon megpirítjuk, majd a húsra tesszük, felgöngyöljük és megtűzz
A megalvadt vért felkockázzuk, majd a zsíron megpirított hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, a majoránnával ízesítjük. Ezután felöntjük a borral, készre p
Ugrás a lap tetejére >>