A gombát fél órára forró vízbe áztatjuk, az újhagymát megtisztítjuk és felkarikázzuk. Leöntjük a vizet a gombáról egy külön tálba, majd felaprítjuk. A
A húst főzzük fel a vízzel, majd takarékon pároljuk 20 percig. Közben fölözzük le a habot és a zaftot. Ezután tegyük bele a félbe szelt répákat és hagym
A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Néhány perc után meghintjük a curryvel és borssal elkevert liszttel, felöntjük
Pác:
Pirítsuk meg a koriander-és rómaikömény-magot, és a borsot egy serpenyőben. A fűszereket daráljuk meg, majd keverjük össze a hagymával, a csilivel, a f
A húst szeleteljük fel, verjük ki, és minden szeletere tegyünk egy szelet szalonnát és sonkát. Tekerjük fel, és fogpiszkálóval tűzzük meg. Egy kevés zsírb
Kézzel belenyomkodjuk a barnacukrot a marhaszeletekbe. Ha minden oldala jól be van vonva, a húst belerakjuk egy közepes edénybe. Lefedjük és hűtőbe tesszük, k
A felaprózott hagymát és az összepréselt fokhagymát az olajon megfonnyasztjuk, majd hozzáadjuk a húst, és addig sütjük, amíg kifehéredik. Ekkor felöntjük a
A felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. Eközben egy bográcsba tesszük a felszeletelt húst, erre tesszük a hagymát. Sózzuk, majd vi
Ugrás a lap tetejére >>