Az olajba keverjük a borsot és a bazsalikom felét, majd 10 percig ebben pároljuk a húst. Ezután vajban megsütjük, majd a tetejükre kenjük a bazsalikomos, morzs
A húst sózzuk, borsozzuk, nagy lángon kevés olajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a négyfelé vágott hagymát, a fűszereket, a vajat, az oportót, és a vörösbort. Le
A felkockázott húst sózzuk, borsozzuk, az oregánóval fűszerezzük, majd egy órát állni hagyjuk. Eközben az élesztőt feloldjuk a tejben, hozzáadunk 2 ek. lisz
A karajszeleteket tegyük egy hőálló üvegtálba. Az ötfűszerrel szórjuk meg és az olívaolajat és szójaszószt csurgassuk rá. A keveréket kézzel alaposan dö
A húst felcsíkozzuk, majd a rizsborral elkevert szójaszószban állni hagyjuk fél órát. Ezután elcsepegtetjük, a keményítőbe forgatjuk, és olajban megsütjük
Egy tálban összekeverjük a szójaszószt, a sherryt, a gyömbért és a felaprózott hagymákat, majd ebben pácoljuk a húst egy éjszakán keresztül. Másnap a cukr
A felkockázott húst az olajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt hagymát. Néhány perccel később felöntjük 2,5 deci vízzel, és h
A húst kenjük meg olajjal, alaposan fűszerezzük be, majd grillezzük közepesre őket, és tegyük félre. Egy tálban keverjük össze az olajat, a vörösborecettel
Ugrás a lap tetejére >>