A húst felkockázzuk és felforrósított olajban, alacsony lángon pirítjuk. A hagymát felszeleteljük és a húshoz adva együtt pirítjuk őket, majd felöntjük kb
Tarját ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, befűszerezzük, és 20 percig állni hagyjuk. Felolvasztunk egy üstben 2/3-nyi olajat és 1/3-nyi zsírt, és eb
A felszeletelt húst sózzuk, borsozzuk, a tárkonnyal ízesítjük, majd meglocsoljuk a borral és az olívaolajjal. Citromkarikákat teszünk rá, és így pácoljuk eg
A tojásokat a tejföllel és sóval kikeverjük, majd gőz felett keverjük, amíg összeáll. A húst szeletekre vágjuk, majd kiklopfoljuk. Sóval, borssal ízesítjü
A karajszeleteket kiklopfoljuk, sót, borsot szórunk rájuk. Ezután a krumplit meghámozzuk, lereszeljük, és elkeverjük a felaprózott hagymával, sóval, borssal, a
Egy edénybe tegyük bele a feldarabolt répát, az összekötözött póréhagymát és zellert, a cikkelyekre vágott hagymát és a zöldfűszert. A borsót és a szeg
Pác:
Keverjünk össze 1 ek. szezámmagot, a kakukkfüvet, az oregánót, a sumacot és a sót. Daráljuk finomra. Tegyük bele a maradék szezámmagot, az olajat, és
A húst sózzuk, borsozzuk, majd meghintjük a majoránnával. Minkét szeletet megkenjük a paradicsompürével, majd alufóliába tesszük, és kb. negyed óra alatt s
Ugrás a lap tetejére >>