A húsba egy rést vágunk, majd félretesszük. Fogunk egy tálat, beletesszük a darált húst, majd hozzákeverjük a felaprózott hagymát, a tojásokat, a zöldpetre
A húst sóval, borssal bedörzsöljük, majd a felszeletelt zöldségeket és a szalonnát rátűzzük. Így olajon átsütjük, majd felöntjük vízzel. Amikor teljese
A sertéslábakat keresztbe feldaraboljuk, zsíron elősütjük, majd hozzáadjuk a felaprózott hagymát. A pirospaprikával, sóval, köménnyel és az összepréselt f
A felaprózott hagymát olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott húst. Sózzuk, borsozzuk, majd ha már kifehéredett hozzáadjuk a zellert. 5 perc eltelt
A felsálat felszeleteljük, majd kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. Eközben zsíron megpirítjuk a sertéshúst, majd vizet öntünk hozzá, és puhára pároljuk. Ha te
A bélszínt hosszában bevágjuk spirál alakban. Eközben a felaprózott hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. A velőt szintén kevés hagym
A hússzeletekre egy rést vágunk, majd egy tálban összekeverjük a felaprózott májat, a mustárt, a petrezselymet és a fűszereket. Ezzel megtöltjük a húsokat,
A húst kicsontozzuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát átsütjük. Ezután egy kivajazott jénaiba tesszük, és mindegyik hússzeletre egy-egy b
Ugrás a lap tetejére >>