A bélszínt hosszában bevágjuk spirál alakban. Eközben a felaprózott
hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt
gombát. A velőt szintén kevés
hagymán megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felvert
tojásokat. Ezt a bélszín egyik felére kenjük, a másik felére pedig a
gombás masszát kenjük. Így felgöngyöljük, megtűzzük, majd átsütjük. Kb. háromnegyed óra elteltével a húst félretesszük, majd a megmaradt zsiradékban megpirítunk 20 dkg felaprózott
hagymát,
paprikázzuk, majd felöntjük a borral. Ezután a
lisztes
tejföllel besűrűsítjük, majd leszűrjük, és egy mártásos tálba tesszük. Ezzel együtt kínáljuk a készre sült bélszínt.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>