Keverjük össze az olajat, a citromlevet, a kaprot, a mentát és a fokhagymát. Tegyük bele a bordákat, sózzuk, borsozzuk, és forgassuk össze. Fedjük le, és tegy
Keverjük össze a citrom levét, a juharszirupot és a levest. Adjuk hozzá a vadkakukkfüvet, a rozmaringot. A keverékkel kenjük be a bordát, tegyük római tálba,
Vágjuk kis kockára a hagymát. Aprítsuk fel a mente és petrezselyem leveleket. Dolgozzuk össze a darált bárányhúst a felaprított hagymával és a fűszernövén
A szalonnát vágjuk kis kockákra és süssük ki a zsírját. A szalonnát
tegyük félre, a zsírján pedig fonnyasszuk meg a lereszelt vöröshagymát. Ezután adjuk
A húst ledaráljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük a felaprózott hagymát, petrezselymet, mentát, majd egy órát állni hagyjuk. Ezután hurkapálc
Forgassuk a hússzeleteket a kakukkfűbe, majd süssük meg.
Helyezzünk a tányérra egy marék rukkolát, és felezett koktélparadicsomokat, majd tegyük rá a húst
Melegítsük elő 200 fokra. A paprikákat tegyük tepsibe és süssük 20 percig. A marhahúst és a hagymát süssük meg az olajon 5 perc alatt. Keverjük bele a csili
A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben a zsiradékban megsütjük a sózott, borsozott, paprikás lisztbe forgatott hússzeleteket. Ezután egy tálr
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom