Kaliforniai paprikába töltött chili con carne recept
Hány személyre: 4 személyre
» 500 g darált marhahús » 400 g fehér kidney bab konzerv » 250 g paradicsompüré » 4 hosszában felezett, kimagozott, piros kaliforniai » paprika » 1 finomra vágott hagyma » 2 teáskanál csilipor » 2 evőkanál extraszűz olívaolaj » friss korianderlevelek a díszítéshez » tejföl a tálaláshoz
Melegítsük elő 200 fokra. A paprikákat tegyük tepsibe és süssük 20 percig. A marhahúst és a hagymát süssük meg az olajon 5 perc alatt. Keverjük bele a csiliport, a babot és a paradicsomot. Forraljuk fel és alacsony hőfokon főzzük 5 percig. Tegyük a keveréket a paprikába, tegyünk a tetejére tejfölt és friss koriandert, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 30 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom