A hússzeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük, majd olajban kisütjük. Ezután egy jénaiba tesszük őket, alátöltjük a bort és kevés vizet, és
Vágjuk ki a káposzta torzsáját, majd a többi részét vágjuk csíkokra, és a csíkokat vágjuk 1 cm-es darabokra. Keverjük össze a majonézt, a relisht, az ecete
Az uborkát lereszeljük, majd hozzáadjuk a tejfölt és az összetört fokhagymát. Belekeverjük a többi hozzávalót, majd hűtőbe tesszük.
A hagymát, fokhagym
A finomra vágott hagymát aranysárgára fonnyasztjuk a vajon. A tejszínt a zsemlemorzsával pépesre keverjük, hozzáadjuk a hagymát, és a húsokat. Sózzuk, borsoz
A szalonnát vágjuk kis kockára, és süssük ki. A zsírban hagyjuk benne a pörcöt, és fonnyasszuk meg benne a hagymát, az apróra vágott petrezselymet. Tegyük b
Keverjük össze a marhahúst, a hagymát, a petrezselymet, a sűrített paradicsomot, a zsemlemorzsát és a tojást. Sózzuk, borsozzuk meg. Formáljunk a keverékből
Zsemlemorzsát áztassuk 30 percig tejben. Pirítsuk meg a gombát 4 ek. olajban és a vaj felében. Keverjük hozzá a lisztet. Öntsük rá a marhahúslevest és a bort
A hagymát apróra vágjuk, a vajat megolvasztjuk, és a hagymát megdinszteljük.
A darált húst összekeverjük a tojással, a zsemlemorzsával és a hagymával. Só
Ugrás a lap tetejére >>