A hátszínt 3 napra bepácoljuk a fehérboros, olívaolajos, kakukkfüves, sóval, borssal ízesített pácba. Ezután a páclével együtt sütőbe tesszük, pirosra s
A húst sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajban mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a hagymákat, majd a 2,5 deci vízzel elkevert paradicsompürét. Így 2-3 ór
A babot pároljuk 2 percig sós vízben, majd szedjük le a héját.
A paradicsomot mártsuk hirtelen forró vízbe, hogy könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk k
A burgonyát egy fazék forró, sós vízben főzzük puhára 10-15 perc alatt. 7 perc után tegyük hozzá a zöldbabot és a cukorborsót. Még 3-5 percig főzzük, maj
Főzzük ki a tésztát bő, forró vízben. Szűrjük le és tegyük félre. hevítsük fel a vokot magas hőfokon, majd tegyük bele az olajat. Süssük benne 4 percig
A kuktába feltesszük főni a csülköt, majd ha teljesen megpuhult, kicsontozzuk és felkockázzuk. A felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk, majd ebben megpirí
A húst felcsíkozzuk, majd a felkockázott szalonna zsírját kiolvasztjuk. Ebben megpirítjuk a felaprózott hagymát, majd beletesszük a húst, a lecsót, az összep
A húst kiklopfoljuk, sóval, borssal ízesítjük, majd lisztbe forgatva forró olajon átsütjük. Az olaj felét átöntjük egy másik edénybe, apró kockákra vágj
Ugrás a lap tetejére >>