A marhahúst másfél liter vízben főzni kezdjük. Hozzáadjuk a felszeletelt zöldségeket és a húsleveskockát, majd kb. 2-2,5 óra alatt készre főzzük. Ezután
A fűszerkeverék hozzávalóit keverjük össze. A húst vágjuk kockára, majd tegyük tálba, és forgassuk össze a fűszerkeverékkel. Adjunk hozzá annyi olajat, ho
A húst 5 cm- es darabokra éles bárddal darabold fel.A wokban vagy más vastagfalú,mély serpenyőben a borsszemeket és a sót 5 percig pirítsd.Tedd félre és mozs
Tegyük egy mozsárba az édeskömény- és koriandermagot, a fűszerpaprikát és a borsot. Daráljuk darabosra, majd adjuk hozzá a sót.
A hús bőrét vágjuk be. F
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani. Keverjük még hozzá a mangócsat
A fűszereket keverjük össze a szójaszósszal és a mézzel. Tegyük bele a húst, forgassuk meg, majd takarjuk le, és tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap me
Egy serpenyőben kevés olajon pirítsuk meg a hagymát és a fokhagymát, megfűszerezzük, és a húst is elkezdjük benne pirítani a borsóval. Keverjük még hozzá
A húst tisztítsuk meg és mindkét oldalát kenjük be olívaolajjal és szórjuk meg oregánóval, kakukkfűvel, rozmaringgal, sóval és borssal. Fedjük le és tegy
Ugrás a lap tetejére >>