A húst 5 cm- es darabokra éles bárddal darabold fel.A wokban vagy más vastagfalú,mély serpenyőben a
borsszemeket és a
sót 5 percig pirítsd.Tedd félre és mozsárban törd össze a
borsszemeket és az öt fűszerkeveréket.Keverd össze a pác hozzávalóit és tedd félre.A húsba dörzsöld a fűszerkeverék felét,majd a borda szeleteket forgasd bele a páclébe hogy ellepje.3 órát pácold.Majd csöpögtesd le a páclét és a húsokat dörzsöld be
kukoricakeményítővel.A wokot félig töltsd olajjal és kis adagokban ropogós aranybarnára süsd a bordaszeleteket.Csöpögtesd le a húsokat, előmelegített tálra tedd,szórd meg a maradék fűszerkeverékkel.Petrezselyem zölddel vagy
koriander levéllel tálald.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>