A húst megspékeltjük apróra vágott fahéjrúd darabkákkal. A hagymát és a paradicsomot felaprítjuk, a fokhagymát megpucoljuk és összezúzzuk. A sertészsírba
Keverjük össze a fűszeres krém hozzávalóit. A borda zsírjába 3-4 szer vágjunk bele 1 cm-es mélyedést, majd kenjük be a krémmel. a csontokat tekerjük be alu
Tegyük fel a combot 1 órára vízben főni. Keverjük össze a citrom levét egy kevés mézzel. Vegyük ki a húst, helyezzük egy tepsibe, kenjük be a citromos méz
Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. Vágjuk apróra a hagymát. A szalonnát kockázzuk fel, és pirítsuk meg zsiradék nélkül. Adjuk hozzá a hagymát, és piríts
Húsokat fokhagymával együtt ledaráljuk. Borssal, sóval, paprikával, zsemlemorzsával, kenyérbéllel és felvert tojással összegyúrjuk. Kis labdákat formálunk
A húst folyó víz alatt öblítsük át, csöpögtessük le és sóval, valamint borssal jól szórjuk be. Hagyjuk így állni vagy egy fél óráig. Közben rakjunk t
Mossuk meg a húst, majd, próbáljuk meg 8 egyforma szeletet levágni belőle. Sózzuk meg, és vékonyra klopfoljuk ki. A 7 db tojásból 4-et főzzünk meg. A medvehag
Szeleteljük nagyobb kockákra a húst, pároljuk 5 percig vízben, szűrjük le, öblítsük át folyó víz alatt és csöpögtessük le.
A lisztet futtassuk meg egy k
Ugrás a lap tetejére >>