» 2 nagy vöröshagyma » 200 g felkockázott bacon » 1 kg csontos karaj » 1 kg burgonya » 6 szem borókabogyó » 2/3 csésze marhahúsleves » só, bors
Melegítsük elő a sütőt 210 fokra. Vágjuk apróra a hagymát. A szalonnát kockázzuk fel, és pirítsuk meg zsiradék nélkül. Adjuk hozzá a hagymát, és pirítsuk 5 percig. merjük az egészet egy sütőtálba, és tegyük rá a húst. Süssük 1 órát. Helyezzünk köré burgonyát és borókabogyó, öntsük rá a levest. Vegyük vissza a hőmérsékletet 180 fokra, és süssük még 1 órát. Fűszerezzük és tálaljuk.
Előkészület: 20 perc.
Sütési idő: 2 óra 5 perc.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom