A húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a beáztatott fokhagyma levét és az összes fűszert. Ezt bélbe töltjük, majd „debreceni-párokat” csinálunk b
A vaddisznó kicsontozott húsát ledaráljuk, majd a fűszerekkel ízesítjük. Hozzákeverjük az összepréselt fokhagymát is, majd az egészet bélbe töltjük. Deb
A májat forró vízbe tesszük, és addig abáljuk, amíg kifehéredik. Ezután ebben a lében megfőzzük a szalonnákat, közben a rizst is puhára főzzük. A szalonn
A kicsontozott karajt a közepén éles vékony pengéjű késsel átszúrjuk(a hentest is megkérhetjük rá) és a nyílásba belenyomjuk a a füstölt kolbászt, ezut
A húst megtisztítjuk, és felcsíkozzuk. A hagymát felaprózzuk, majd olajon megfuttatjuk, pirospaprikát szórunk rá, és felöntjük a csontlével. Ezután hozzáad
A combszeleteket kiklopfoljuk, majd beleteszünk 1-1 virslit, felgöngyöljük, és összetűzzük. A tojást felverjük, hozzátesszük a sört, a lisztet, sózzuk, bors
A húst felszeleteljük, majd a felkockázott szalonnát megpirítjuk. Hozzáadjuk a felaprózott hagymát, az összepréselt fokhagymát, a paprikát, majd a húst. Fel
A húsokat lisztbe forgatjuk, majd sózzuk, borsozzuk, és megpirítjuk őket. Eközben a felszeletelt hagymát, zellert és répát megpároljuk, majd a fokhagymát is v
Ugrás a lap tetejére >>