A szalonnát és a húst ledaráljuk, majd az összes fűszert hozzákeverjük. Alaposan elkeverjük, hogy ne legyen csomós, majd bélbe töltjük. Egy napig szikkadni
Az összes húst ledaráljuk, majd hozzákeverjük a fűszereket és az összepréselt fokhagymát. Az egészet bélbe töltjük, majd füstöltjük, és hűvös helyen t
A sertéshúst tenyérnyi darabokra vágjuk, majd az összes fűszerrel bekenjük, valamint a cukrot és az összepréselt fokhagymát is rákenjük. Így állni hagyjuk
A húst felszeleteljük, majd vesszőkosárba tesszük egy napig, hogy a víz kicsurogjon belőle. Ezután ledaráljuk, majd az összes fűszert, az összepréselt fokhag
Az oldalas széleit levágjuk, hogy négyszög alakú legyen, majd kicsontozzuk, besózzuk. Mindkét oldalát bedörzsöljük a pácsóval, majd 2 napig így pihentetjük
A tésztát sós lobogó vízben pároljuk meg, majd szűrjük le.
A paradicsomot hirtelen mártsuk forró vízbe, húzzuk le a héját és villával nyomkodjuk össze.
A megtisztított tokaszalonnát besózzuk, 2-3 napig így érleljük. Ezután a fokhagymából páclevet csinálunk, ebben pácoljuk még 5 napig. Ezután 2 órán keresz
A húst megszórjuk a paprikával, majd egy beáztatott cserépedénybe tesszük, és kb. 2,5 órán keresztül sütjük. Negyed órával a sütési idő vége előtt meg
Ugrás a lap tetejére >>