A felaprózott hagymát a zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felcsíkozott húst. Sózzuk, borsozzuk, felöntjük a borral, majd teljesen puhára pároljuk. Ezután
A húst egybe hagyjuk, sót, borsot szórunk rá, majd olajon mindkét felét megpirítjuk. Hozzátöltjük a bort és kevés vizet, majd beleteszünk egy elfelezett hagy
A borsokat mozsárban összetörjük, majd a sózott húsokat ebbe forgatjuk, és olajon megpirítjuk őket. Ezután hozzáadjuk a vajat, és így készre sütjük. Eköz
Tördeljük össze a borsot, majd hempergessük meg benne a húst. Ezután az olaj és a vaj keverékében mindkét oldalát pirítsuk meg.
A megpucolt burgonyát párol
Klopfoljuk ki a hússzeleteket és szórjuk meg sóval és borssal. A vöröshagymát pucoljuk meg és szeljük vékony karikára. A lisztet, tojásokat és a zsemlemorzs
A zsíron lepirítom a bográcsban a szalonna kockákat. Fontos, hogy a szalonna igazi füstölt szalonna legyen, ami nincs megfőzve, szinte most került le a füstről.
A sonkát tisztítsuk meg, csontozzuk ki, mossuk meg és a bőrét több helyen irdaljuk be. Helyezzük egy tepsire, fűszerezzük be alaposan sóval, valamint borssal é
A karaj bőrét bevagdossuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy tepsibe tesszük, és meglocsoljuk olajjal. Így sütni kezdjük, közben a sörbe mártott szalonnával keneget
Ugrás a lap tetejére >>