A felkockázott húst 7,5 deci sós vízben főzni kezdjük, majd néhány perccel később beletesszük a fokhagymával és babérlevéllel megtűzdelt hagymákat. Így
A húst sózzuk, borsozzuk, majd minden másodikra egy-egy szelet sajtot és sonkát teszünk. A többi szelet hússal befedjük, majd a tojásba és a morzsába paníroz
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban, és tálra rakjuk őket. A hús zsírjához öntjük a vajat, és megpirítjuk
A borjúdiót felszeleteljük, megsózzuk, lisztbe panírozzuk, és megsütjük a zsírban. A hagymát, és a burgonyát külön edényben zsírban megpirítjuk. A húst
A paradicsomokat tegyük egy pillanatra lobogó vízbe, így könnyen le tudjuk szedni a héját. Magozzuk ki és vágjuk kockákra.
A megtisztított és felkockázott h
A borjúmirigyeket lehártyázzuk és megtisztítjuk, majd forrásban lévő vízben pár percig forraljuk. Utána lehűtjük és leszárítjuk. Felszeleteljük, megsózz
A húst sózzuk, borsozzuk, majd olajon átpirítjuk. Hozzáadjuk a felkockázott zöldségeket, majd felöntjük 2,5 deci vízzel. Csak ekkor tesszük bele a gombát, a
A spenótot megpároljuk, felaprózzuk, majd a túróba keverjük. A húst kiklopfoljuk, majd egy-egy szelet sonkát teszünk rá. Megkenjük a tetejét a spenótos kever
Ugrás a lap tetejére >>