Tisztítsuk meg a húst, kockázzuk fel és adjunk hozzá bőven vizet. A forrástól számított negyed óráig pároljuk. Ezután adjuk hozzá a feldarabolt répát és
A húst felkockázzuk, majd vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a vegyes főzeléket, puhára pároljuk, majd a spárgát és a petrezselymet is beletessz
A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, majd mindkét felét megpirítjuk. Eközben a felszeletelt birsalmát néhány percig a borban áztatjuk, majd a hús mellé rak
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A kelvirágot meg
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A borjúmirigyet
A sült borjúhúst finomra daráljuk – akár többször egymás után. 5 dkg vajból és 6 dkg lisztből világos rántást készítünk, ezt felengedjük forró t
A karajról eltávolítjuk a gerinccsontot, és a bordacsontok mentén feldaraboljuk a húst. Megsózzuk, lisztbe forgatjuk, és megsütjük a zsírban. A hús zsírjába
A húst szeletekre vágjuk, besózzuk, majd lisztbe hempergetjük, és felhevített zsíron világosra sütjük. Utána fazékba rakjuk. A visszamaradt zsírhoz egy kev
Ugrás a lap tetejére >>