A húst besózzuk, még forró olajban megpirítjuk, az olajat leöntjük,(félretesszük) meglocsoljuk a borral, lefedjük, és lassú tűzön pároljuk. A hagymát megp
A kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az újhagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a tejfölt, a tejszínt és a keményítőt. Ezután a húsokat
Minden borjúszeletre 1-1 zsályalevelet és sonkát teszünk, majd átszúrjuk őket egy fogpiszkálóval. Sózzuk, borsozzuk, majd a liszttel megszórjuk őket. Így ol
Egy tálba olajat öntünk, sózzuk, borsozzuk, reszelt gyömbérrel ízesítjük, majd egy napig ebben pácoljuk a felszeletelt borjúhúst. Másnap lecsepegtetjük, egy
A felszeletelt gombát petrezselymes vajon megpirítjuk, sózzuk, borsozzuk, majd felöntjük a levesben feloldott paradicsompürével, és lefedve készre főzzük. Ezut
A húsról a hártyát lefejtjük, őrölt borssal meg mustárral bedörzsöljük és olajjal megkent alufóliába csomagoljuk. Hűtőszekrényben 3 napig érleljük, maj
A sonkát megfőzzük, ledaráljuk, közben a húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk. A besamelmártást a szeletekre kenjük, felgöngyöljük, megkötjük, majd l
Serpenyőben megmelegítjük az olajat, a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne, majd megsózzuk, borsozzuk, és felöntjük a forral. 5 percig közepes láng
Ugrás a lap tetejére >>