A
kapribogyókat és a kaprot felaprózzuk, az új
hagymát felkarikázzuk, és egy tálban összekeverjük a
tejfölt, a
tejszínt és a keményítőt. Ezután a húsokat kiklopfoljuk,
sózzuk,
borsozzuk, majd a
mustárral bekenjük őket. 2-2 ek.
vajon és
olívaolajon megpirítjuk őket, majd hozzáadjuk a maradék
vajat, és így készre sütjük. Ezután a felkarikázott
hagymát pirítani kezdjük, felöntjük a borral, majd néhány perc elteltével a keményítős keverék is a serpenyőbe kerül. Ezután a
kapor, a
kapribogyó következik. A húsokat eloszlatjuk a tányérokon, majd meglocsoljuk a besűrűsödött szósszal, reszelt
citromhéjat szórunk rá, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>