A hússzeleteket kiklopfoljuk, majd mindegyikre májkrémet kenünk, sózzuk, borsozzuk. A kolbászt felkarikázzuk, a gombát felszeleteljük, és mindkettőt a hússzel
A bélszínszeleteket olajon kisütjük, majd a szalonna zsírjában megpirítjuk a hagymát. Ebbe beletesszük a felkockázott zöldségeket és a májat. Sózzuk, borso
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük, majd ebben megpirítjuk a felaprózott vöröshagymát. Pirospaprikát szórunk rá, majd felöntjük 1 dl vízzel. Eközbe
A húst kicsontozzuk, a zsírt leszedjük róla, majd besózzuk, és az olajon átsütjük. Rákenjük a Piros Aranyat, hozzáadjuk a fokhagymát, a borókabogyót és a
A felkockázott krumplit sós vízben pároljuk meg, szűrjük le, majd zöldségnyomóval jól passzírozzuk össze. Ezután dolgozzuk hozzá a felfőtt tejszínt, a tej
A zsír felét olvasszuk fel lábosban, tegyük rá a kivert, megsózott, borsozott hússzeleteket, szórjuk meg vágott hagymával, és borítsuk meg a karikára vágott
A megtisztított burgonyát reszeljük le, keverjük össze sóval, borssal, apróra vágott fokhagymával és petrezselyemmel. Öntsük hozzá a tejet, és annyi lisztet
A burgonyát főzzük meg héjában, majd tisztítsuk meg és törjük át. A húst daráljuk le, adjuk hozzá a morzsát, sót, borsot, a zsírban megfonnyasztott hagym
Ugrás a lap tetejére >>