A borjút fűszerezzük sóval, borssal, valamint kakukkfűvel és locsoljuk meg földimogyoró-olajjal. Vajazzunk ki egy tűzálló tálat, helyezzük rá a húst, vala
Az elfelezett hagymákat a vajon megpirítjuk, majd félretesszük. A felaprózott húst tesszük a helyére, majd sózzuk, borsozzuk, a szegfűszeggel, cukorral és bab
Nagyjából csontozzuk ki a húst, mossuk meg, és sózzuk le. Zsírban süssük meg a húst és a csontokat, majd tegyük sütőbe, és pároljuk puhára. A hús zsírj
A húst sózzuk, kevés vajon elősütjük, majd melegen tartjuk. A felaprózott fokhagymát olajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a felkockázott cukkinit. Néhány perc
A húst sózzuk, borsozzuk, majd az olajon megpirítjuk, a vajat hozzáadva még kb. egyed órán keresztül sütjük, és félretesszük. A pecsenyeléhez adjuk a levest
A répát elnegyedeljük, a hagymát megtűzzük a szegfűszeggel, a zellert feldaraboljuk. A megkötött petrezselyemre locsoljuk a bort, sózzuk, borsozzuk, majd az el
A sütőt melegítsük elő 220 fokra. Tegyük egy rétegben egy tesibe a padlizsán-, a paprika- és burgonyakockákat. Locsoljuk meg 60 ml olajjal. A zöldségeket 10-1
A felaprózott fokhagymákban és fűszerekben megforgatjuk a hússzeleteket, majd olajon elősütjük őket. Ezután a sütőben még kb. 5 percig sütjük, majd ha kih
Ugrás a lap tetejére >>