A húst aprítsuk pici kockákra, és a vöröshagymát is aprítsuk fel. Kevés olajon pirítsuk addig, amíg a hús kifehéredik. Borsozzuk meg, szórjunk rá ételíze
A hagymát és fokhagymát apróra összevágjuk, a húst felkockázzuk, és az olajon megpirítjuk. Ezután sóval borssal ízesítjük, és kevés vízzel megpároljuk.
Kockázzuk fel a húst, a hagymát süssük üvegesre. Dogjuk bele a fokhagymát, húskockákat, és fehéredésig pirítsuk. Ízesítsük borssal, sóval, ízlés szerin
Húst kis darabokra vágjuk. Hagymát finomra vágjuk, szalonnát felkockázzuk. Paprikát felkarikázzuk, paradicsomot finomra vágjuk. Bográcsban egy kevés zsíron me
A hagymát vágjuk apróra, és fonnyasszuk meg a zsírban, keverjük bele a csíkokra vágott marhahúst, és egy kevés vizet öntsük alá. Fedő alatt pároljuk félp
Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük
Elsőként lereszelem a körtét és téve megpárolom. Majd egy edénybe teszek egy teáskanálnyi mustárt, ugyanennyi cukrot és valamennyivel kevesebb olajat, egy csi
A húst öntsük fel a levessel, főzzük fel és 5 percig pároljuk. Ezután göngyöljük bele egy textilruhába, tegyünk rá nehezéket és így pihentessük egy ór
Ugrás a lap tetejére >>