Elsőként lereszelem a körtét és téve megpárolom. Majd egy edénybe teszek egy teáskanálnyi
mustárt, ugyanennyi cukrot és valamennyivel kevesebb olajat, egy csipet
vegetat és néhány pötty
ecetet. Ezt jól összekeverem és a kikloffololt hússzeletek egyik oldalát óvatosan megkenem ezzel. Majd ebbe beleteszem a már megpárolódott tölteléket és összehajtom a húsokat. A húsok széleit kissé összeütögetem, hogy ne folyjék ki a töltelék, végül kisütöm őket. Amíg sül, vastagabb szeletekre vágom a
banánt és a hús mellé teszem sülni. Néhány perc múlva már tálalható is. A serpenyőben maradt szaftot édes
mustárral és egy kevés
vízzel pár perc alatt ínycsiklandó mártássá varázsolom.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>