A hússzeleteket verd ki, sózd, borsozd, és dörzsöld be fokhagymával. Olajjal megkenve fektesd őket egymásra, és hagyd érlelődni. A szalonnát vágd fel ujjnyi
A vékonyra klopfolt szeleteket sóval és borssal fűszerezzük. A szalonnát apróra kockákra daraboljuk. A paprikákat megmossuk, kimagozzuk és vékony csíkokra vá
A cikória alsó részét visszavágjuk, kissé kivájjuk. A húst sózzuk, borsozzuk, a paprikával ízesítjük, majd mindegyikre egy-egy szalonnát és cikóriát tesz
Egy tálban alaposan dolgozzuk össze a húst, a koriandert, a köményt, a citromhéjat, a fokhagymát, a mogyoróhagymát, a cayenne borsot, a mentát, a sót és a bor
A báránycombot éles késsel megszurkáljuk, majd ezekbe a nyílásokba dugjuk a felszeletelt fokhagymákat. Sózzuk, borsozzuk, a citromlével meglocsoljuk, majd egy j
A húst ledaráljuk, sózzuk, borsozzuk, majd a köménnyel és a reszelt citromhéjjal ízesítjük. Ezután kevés citromlevet locsolunk hozzá, majd az egészet a bél
Elkészítése ugyan az, mint a hálós sültkolbászé, annyi kivétellel, hogy itt a húst reszelt citromhéjjal, és fehérborral ízesítjük.
A karajt forró olajban megpirítjuk, majd megsózzuk. Öntsük rá 1 kis pohár melegvizet, majd keverjük hozzá a felkarikázott citromot, az apróra vágott citromfü
Ugrás a lap tetejére >>