» 4 szép szelet hosszúkaraj vagy tarja » só » őrölt bors » pirospaprika » 3-4 gerezd fokhagyma » fél dl olaj » 20 dkg füstölt szalonna
A hússzeleteket verd ki, sózd, borsozd, és dörzsöld be fokhagymával. Olajjal megkenve fektesd őket egymásra, és hagyd érlelődni. A szalonnát vágd fel ujjnyi vastag szeletekre, és vagdosd be. Tedd a forró vaslapra vagy tárcsára, és süsd ropogósra.
A visszamaradt szalonnazsírt helyezd bele a bepácolt hússzeletekre, és süsd őket pirosra.
A szép kakastaréjokat paprikázd meg, és a pecsenyét vele tálald.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom